DJ huren in Oirschot

Zoek je in de regio Oirschot een professionele DJ die jouw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement van knallende muziek voorziet? Bij ons huur je voor elke gelegenheid een DJ naar jouw wensen in. Neem contact  op en ontvang een passende offerte voor een DJ naar jouw smaak.

DJ huren voor iedere gelegenheid

Heb je binnenkort iets te vieren ben je daarvoor op zoek naar een bijzondere act? Zoek niet verder, want bij HuurDJ’s hebben we in Oirschot alles in huis om jouw feest naar een hoger niveau te tillen. Je kunt bij ons DJ’s huren, verlichting laten regelen en zelfs acts en bands vinden. Dankzij ons grote netwerk weten wij altijd een DJ te vinden die jouw feest dat extra zetje geeft. Ben je benieuwd of heb je vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Vul ons contactformulier in en ontvang vrijblijvend een offerte.

bruiloft
Bruiloft

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een geweldige DJ. Onze DJ's houden rekening met al jullie wensen.

bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest

Onze DJ's zorgen ervoor dat op jouw bedrijfsfeest zelfs bij je stugste collega de voetjes van de vloer gaan.

verjaardagsfeest
Evenement

Verjaardagsfeest? Launch event? Beurs? Wat voor evenement je ook organiseert, onze DJ draait passende muziek.

Ga je trouwen in Oirschot?

Als je antwoord ‘ja’ is, gefeliciteerd! Wij zijn er graag getuige van, maar nog liever maken we van die éne speciale dag een onvergetelijke dag. Door een DJ uit Oirschot te huren verfraai je ieder moment met mooie muziek. Onze DJ’s weten precies hoe ze van een mooi moment een perfect moment kunnen maken. Wil je de hele dag door afwisselende muziek? Geen probleem! Bespreek jouw wensen met onze DJ en hij stelt een vullend programma samen. Het enige wat hij wil weten is:

 • welke nummers voor jullie speciaal zijn;
 • hoe de verlichting moet worden afgesteld;
 • wat het programma van de dag is.

Wil je op het moment zelf nog verzoeknummers aandragen, dan kan dat natuurlijk ook. Alles om van jullie bruiloft in Oirschot de dag van jullie leven te maken!

bedrijfsfeest-dj

Offerte aanvragen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een bedrijfsfeestje

Werken is niet altijd leuk, maar door af en toe een feestje te organiseren kun je er weer tegenaan. Wij organiseren feestjes voor ons werk, dus laat dat maar aan ons over. Wil je een DJ huren uit Oirschot, dan zit je bij ons goed. Wij draaien op alle soorten bedrijfsfeestjes die jij je maar kunt bedenken. Wat jij aan ons doorgeeft:

 • het aantal en soort gasten dat komt;
 • de gewenste sfeerverlichting;
 • het soort muziek dat gedraaid moet worden;
 • en de soort DJ die past bij het bedrijfsfeest dat je geeft.

Ieder bedrijfsfeest is natuurlijk anders, en dus is ook de muziek en verlichting tijdens het feest uniek. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Huur bij ons een DJ en jij hoeft je geen zorgen meer te maken. Met een DJ uit Oirschot wordt jouw bedrijfsfeest gegarandeerd een succes.

Sta je op een beurs of launch event?

Onder ‘bruiloften en partijen’ vallen volgens ons ook beurzen en launch events. Dus sta jij binnenkort op een beurs of ga je iets nieuws lanceren? Denk eens na over een DJ uit Oirschot. Je wilt opvallen en iets bijzonders uitstralen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Je kunt je bijna niet voorstellen hoeveel muziek kan doen om de juiste aandacht op jou of je product te vestigen. Wil je een vintage sfeer? Wij spelen soul of 70’s en 80’s muziek. Wil je een relaxte sfeer? Wij spelen lounge of singer-songwriter. Zoals je ziet, weten wij voor elke sfeer de juiste muziek te vinden.

Wil je iets speciaals?

Als je denkt dat de mogelijkheden op zijn, dan heb je het mis. Wij beschikken niet alleen over DJ’s in Oirschot, maar ook over een combinatie van een DJ met een live muzikant. Het leuke is dat er heel veel instrumenten goed samengaan met DJ muziek. Wil je een optreden met een bijzonder tintje, overweeg dan dus eens een DJ met live muziek.

De instrumenten waar wij in Oirschot mee werken zijn:

 • saxofoon
 • viool
 • drums

De live muzikant speelt per uur ongeveer 20 minuten met de DJ mee. De nummers zijn aan jou,de versterking is aan ons. Zo simpel en makkelijk is het. Lijkt het je wat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Acts en bands uit Oirschot

Los van een DJ kun je bij ons in Oirschot ook acts en bands huren. Op onze site vind je een grote verscheidenheid aan artiesten en acts die jouw feest speciaal kunnen maken. Niet alleen in Oirschot maar door het hele land werken artiesten aan gave acts die je via HuurDJ’s kunt huren.

Het maakt niet uit wat voor feest je organiseert, van bruiloft tot beurs, van verjaardagsfeest tot bedrijfsfeest, er is altijd een act of band die bij je past. Acts en bands die je bij ons kunt huren:

 • feestbands
 • coverbands
 • solo muzikanten (ook optioneel in combinatie met DJ uit Oirschot)
 • een jazz kwartet
 • live kunstenaars (denk aan schilderen of graffiti)
laptop

Vraag een offerte aan

Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte DJ, vanaf 350 euro voor een optreden van 5 uur, inclusief licht en geluid. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons door middel van ons contactformulier. Maar vergeet niet: een beller is sneller!

Reviews

Velen gingen je al voor en huurden een DJ via onze service. Lees hieronder eens wat hun ervaringen waren. En, word je al enthousiast? We hopen dat we van jou ook een tevreden klant mogen maken.

review

Ik hoefde nergens aan te denken, de DJ die ik via HuurDJ’s heb gehuurd nam alles zelf mee. Het enige wat ik hoefde te regelen was een stopcontact! Wat een gemak.

A. Bartels

Sliedrecht
recensie

Voor de "Sweet 16" van mijn nichtje hadden we via jullie een DJ geregeld. Hij heeft er een mooi feestje van weten te maken. Mijn dochter was in elk geval laaiend enthousiast!

S. Claassen

Vriezenveen