Bedrijfsfeest DJ

Is het binnenkort feest op je bedrijf? Een knallend bedrijfsfeest kan niet zonder een DJ. Onze DJ's zorgen ervoor dat zelfs bij jouw stugste collega de voetjes van de vloer gaan. En vergeet niet: over een geslaagd bedrijfsfeest wordt nog maandenlang nagepraat op kantoor.

Een DJ op je bedrijfsfeest

Wil jij je collega’s eens op een heel andere manier leren kennen? Eens lekker los gaan op de dansvloer met die éne collega die altijd strak-in-pak naar zijn werk komt? Of hebben jullie een grote promotie te vieren? HuurDJ's is één van de besten als het gaat om bedrijfsfeesten. Niet in de laatste plaats omdat elk feestje dat wij verzorgen natuurlijk een soort bedrijfsfeest is.

Geef jouw wensen door

Veel bedrijfsfeesten vinden plaats op een aparte locatie. Dat is voor ons geen probleem. Maar kies je ervoor om het feest wél gewoon op kantoor te houden, dan draaien wij daar onze hand ook niet voor om. Er komt dan gewoon een DJ naar jullie toe, die van de bedrijfskantine een gave dansvloer maakt.

Wat ook belangrijk is om te weten is wat het doel van het bedrijfsfeest is. Gaat het om een receptie waar een promotie of een deal gevierd wordt? Dan hoort daar vaak een andere muziekstijl en verlichting bij dan als het gaat om het personeelsfeest waar iedereen al het hele jaar naar uitkijkt. Gelukkig weten wij er wel raad mee. Geen thema is voor ons te gek.

bedrijfsfeest-dj

Onze werkwijze

Huur een DJ bij HuurDJ's en je hebt gegarandeerd een topdag. Een bedrijfsfeest kan verschillende vormen en maten hebben, maar wij passen ons daar makkelijk op aan. Fijne achtergrondmuziek of juist een avondvullend muziekprogramma; geef je wensen door en wij zorgen voor de perfecte sfeer tijdens jouw bedrijfsfeest.

Organisatie

Wij zijn het liefst al vroeg bij de organisatie betrokken. Zo kunnen wij er op tijd voor zorgen dat de juiste apparatuur op de juiste locatie aanwezig is. Ook kunnen we dan, samen met jou, de geschikte muziek en verlichting samenstellen. Tijdens het eerste gesprek nemen we jouw wensen door, waarna wij de juiste DJ selecteren. Ook hij zal met jou de wensen voor het feest doornemen. Alles moet natuurlijk perfect zijn!

Vraag een offerte aan

Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte DJ, vanaf 350 euro voor een optreden van 5 uur, inclusief licht en geluid. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons door middel van ons contactformulier. Maar vergeet niet: een beller is sneller!

Reviews

Velen gingen je al voor en huurden een DJ via onze service. Lees hieronder eens wat hun ervaringen waren. En, word je al enthousiast? we hopen dat we van jou ook een tevreden klant mogen maken.

review

Mijn ouders wilden hun 25e trouwdag knallend vieren. Daarom gekozen om een DJ in te huren voor de muziek. Naar aanleiding van een mooie offerte een keuze gemaakt. Het was top!

A. Ghoerle

Velp
recensie

Voor de "Sweet 16" van mijn nichtje hadden we via jullie een DJ geregeld. Hij heeft er een mooi feestje van weten te maken. Mijn dochter was in elk geval laaiend enthousiast!

S. Groenestein

Hardenberg