DJ huren in Borne

Zoek je in de regio Borne een professionele DJ die jouw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement van knallende muziek voorziet? Bij ons huur je voor elke gelegenheid een DJ naar jouw wensen in. Neem contact  op en ontvang een passende offerte voor een DJ naar jouw smaak.

Huur een DJ in Borne

Ben je in Borne op zoek naar een DJ voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Wij bieden met ons netwerk een uniek kijkje in de muzikale keuken van Borne. Het is bijna onmogelijk om geen DJ te vinden die bij jouw wensen aansluit. Voor een breed scala aan feestjes beschikken wij over de contacten van professionele DJ’s! Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor thema’s of zelfs acts en bands. Op deze site lees je alles over de mogelijkheden en optredens die wij vanuit Borne voor jou organiseren. Neem voor vragen of vrijblijvende offertes contact met ons op via het contactformulier hieronder.

bruiloft
Bruiloft

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een geweldige DJ. Onze DJ's houden rekening met al jullie wensen.

bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest

Onze DJ's zorgen ervoor dat op jouw bedrijfsfeest zelfs bij je stugste collega de voetjes van de vloer gaan.

verjaardagsfeest
Evenement

Verjaardagsfeest? Launch event? Beurs? Wat voor evenement je ook organiseert, onze DJ draait passende muziek.

Bruiloft met een DJ uit Borne

De mooiste dag van je leven kan niet beginnen zonder muziek. En omdat de hele dag bestaat uit allerlei verschillende festiviteiten, wil je dat ook de muziek zo divers mogelijk is. Wat dacht je van een DJ? Inderdaad, een DJ huren uit Borne biedt dé uitkomst op je bruiloft. Je begint met tedere, sfeervolle muziek en eindigt met een grandioze party op de dansvloer. Alles kan met een DJ uit Borne.

De organisatie van een bruiloft kost natuurlijk tijd, maar daar weten wij wel raad mee. Betrek ons in de voorbereidingen en wij dragen de leukste ideeën aan. Wat wij van jou nodig hebben zijn:

 • je favoriete liedjes
 • je favoriete muziekgenres
 • een verlichtingsplan

Met deze informatie stellen wij een vullend programma samen, waarbij licht en muziek als twee puzzelstukjes op elkaar aansluiten. Net als jij en je partner!

dj

Offerte aanvragen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ op je bedrijfsfeest

Een grote promotie vieren? Of juist eens helemaal losgaan met je lievelingscollega op de foutste nummers? Wij helpen je hier graag mee. Een feest op locatie, maar ook in de bedrijfskantine is voor ons geen probleem. Wij brengen onze eigen apparatuur met ons mee. Zorg jij voor de hapjes en drankjes? Dan verzorgen wij de muziek en verlichting.

Gaat het om een zakelijk bedrijfsfeest, dan snappen wij heel goed dat de sfeer iets ingetogener mag. Ook daar hebben wij een arrangement voor samengesteld. Een feest waar de muziek op de achtergrond hoort, maar waar de juiste sfeer hangt. Een DJ uit ons netwerk komt graag naar Borne om de wensen voor het bedrijfsfeest met je door te nemen.

Evenement in Borne

Ben je wel eens op een beurs of launch event in Borne geweest waar geen muziek werd gedraaid? Nee hè, want dat zou ongelofelijk saai zijn. Bij Huurdjs hebben we door de jaren heen al veel gedraaid op beurzen en events. Door deze ervaring weten wij precies hoe we een beurs of launch event tot een geslaagd evenement moeten maken.

Sta je op een beurs jouw producten te promoten of wil je een nieuw product of idee gaan lanceren, dan hoort daar een hip muziekje bij. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen naar je toe trekken. Door een DJ uit Borne te huren ben jij de blikvanger van de dag.

DJ met muzikant

Als je op zoek bent naar écht iets speciaals, overweeg dan eens om te kiezen voor een DJ met een live muzikant. Op werkelijk ieder feestje is deze combi te gek. En het mooie is, de keuze aan muzikanten is groot.

Wil je je jouw feest een soultintje of jaren ’70 thema geven? Kies dan voor een DJ met saxofonist. Wij zorgen voor de versterking en apparatuur, als jij ons je favoriete nummers doorgeeft. Ben je meer van de drums, dan hebben wij voor jou ook een drummer of percussionist beschikbaar. Een extra beat op je techno feestje? Niets is voor ons te gek. En wil je de elektrische draaitafel een beetje verfraaien met klassieke muziek, kies dan voor een violist bij het optreden. Je zult versteld staan van hoe mooi dat klinkt.

Het optreden gaat als volgt:

 • Wij verzorgen de versterking.
 • De muzikant speelt in het publiek, voor extra interactie.
 • Samen met de DJ speelt de muzikant sets van ongeveer 20 minuten.

Acts en bands uit Borne

Naast een DJ huren bij Huurdjs in Borne kun je bij ons ook aparte acts en bands huren. Wij zijn aangesloten bij een netwerk in Borne dat het hele land doorreist om fantastische optredens te verzorgen. Wij benaderen de artiesten en leggen het contact. Wil je een bekende band uitnodigen voor je verjaardagsfeest, dan is dat dus geen probleem. De lijst aan mogelijkheden is eindeloos. Acts en bands waar je aan kunt denken zijn:

 • muzikale kwartetten
 • soloartiesten
 • coverbands
 • live kunstenaars
 • feestbands
 • bekende DJ's

Heb je vragen of wil je last minute nog iets veranderen? Bel ons gerust en wij leggen het aan de artiesten voor.

disc jockey

Vraag een offerte aan

Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte DJ, vanaf 350 euro voor een optreden van 5 uur, inclusief licht en geluid. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons door middel van ons contactformulier. Maar vergeet niet: een beller is sneller!

Reviews

Velen gingen je al voor en huurden een DJ via onze service. Lees hieronder eens wat hun ervaringen waren. En, word je al enthousiast? We hopen dat we van jou ook een tevreden klant mogen maken.

review

Voor de "Sweet 16" van mijn nichtje hadden we via jullie een DJ geregeld. Hij heeft er een mooi feestje van weten te maken. Mijn dochter was in elk geval laaiend enthousiast!

A. Matthews

Wierden
recensie

Bij ons op kantoor werken een heleboel stugge en oudere mannen. Maar jullie DJ wist ze toch behoorlijk los te krijgen op ons bedrijfsfeest. Dat had ik zeker niet zien aankomen.

S. Hanegraaff

Gouda