Bruiloft DJ

Ga je binnenkort trouwen? Een goede DJ is een must om van jullie bruiloft een onvergetelijk feest te maken. Onze DJ's weten precies wat wel en niet werkt op een bruiloft. Wij houden rekening met al jullie voorkeuren zodat de muziek perfect past de mooiste dag van jullie leven.

Een DJ op je bruiloft

Beeld je in: een donkere zaal. De spotlight schijnt in het midden. Van rechts komt de bruid, in een prachtige jurk. Van links komt de bruidegom, in een driedelig pak. Ze lopen langzaam op elkaar af, totdat ze in de verlichte cirkel staan. Er gaat een zucht van romantiek door het publiek. De bruidegom trekt zijn bruid naar zich toe. Zijn ene hand om haar middel, zijn andere hand glijdt in haar hand. De muziek begint zachtjes te spelen. Ze beginnen te schuifelen. Ze openen hun bruiloft met een prachtige dans, geleid op nóg mooiere muziek die gespeeld wordt door een DJ van HuurDJ’s. Klinkt dat niet sprookjesachtig? Zeker! Maar bij HuurDJ’s is het de realiteit.

Geef jouw wensen door

Een romantisch huwelijksaanzoek is niks bij een bruiloft met sfeerlicht en slow dance muziek. Wij van HuurDJ’s weten dat jouw bruiloft de dag van je leven moet zijn. Huur een DJ in uit ons netwerk, en je ziet wat wij bedoelen. Wil je een DJ van HuurDJ’s? Dan hoef je maar een paar dingen aan ons door te geven:

  • Jullie favoriete liedjes;
  • Jullie favoriete muziekgenres;
  • Verlichting waarmee de juiste sfeer wordt gecreëerd.

Met deze informatie stellen we een vullend programma samen waardoor jij en je partner, samen met vrienden en familie, jullie liefde kunnen vieren. Niet alleen verzorgen wij de muziek, wij staan ook open voor verrassingen en acts die voor jullie zijn georganiseerd. Geef daarom onze contactgegevens door aan de ceremoniemeester, dan zitten wij óók in het complot.

bruiloft-dj

Onze werkwijze

De voorbereidingen van een bruiloft komen niet op een paar weken aan. Vanaf het moment dat jij hebt besloten dat je een DJ op je bruiloft wilt laten spelen, kun je ons in de organisatie betrekken. Wij weten namelijk alles van muziek én verlichting. Allebei belangrijke elementen om de perfecte sfeer te creëren. Om de organisatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen, krijg je bij ons een vaste contactpersoon waarmee je al je wensen door kunt nemen.

Tot in de puntjes

Op de dag zelf is de DJ samen met jullie aanwezig op locatie. Hij bereidt alles tot in de puntjes voor, zodat jouw bruiloft fantastisch gaat worden. Verder zal hij de hele dag in de buurt zijn, zodat je op het laatste moment nog aanpassingen kan doen. Het is immers jullie dag!

Vraag een offerte aan

Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte DJ, vanaf 350 euro voor een optreden van 5 uur, inclusief licht en geluid. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons door middel van ons contactformulier. Maar vergeet niet: een beller is sneller!

Reviews

Velen gingen je al voor en huurden een DJ via onze service. Lees hieronder eens wat hun ervaringen waren. En, word je al enthousiast? we hopen dat we van jou ook een tevreden klant mogen maken.

review

De DJ voelde het publiek goed aan en speelde perfect in op de sfeer in de zaal. Zijn begeleiding bij de openingsdans van de bruiloft was ook erg professioneel. Mede hierdoor een geweldige ervaring gehad.

A. Kriens

Moerkapelle
recensie

Bij ons op kantoor werken een heleboel stugge en oudere mannen. Maar jullie DJ wist ze toch behoorlijk los te krijgen op ons bedrijfsfeest. Dat had ik zeker niet zien aankomen.

S. Weijland

Duiven