DJ met muzikant

Met een DJ van HuurDJ's gaan de voetjes altijd van de vloer, maar met een saxofonist erbij gaat het dak er pas echt vanaf. Saxofonisten worden steeds vaker geboekt en dat is niet voor niets. Maar je kunt bij ons nog een heleboel andere muzikanten inhuren die met de DJ meespelen.

Een DJ met muzikant op jouw feest

Een DJ alleen is niet het enige wat wij jou te bieden hebben. Ben je op zoek naar iets speciaals? Een act die iedereen bij zal blijven? Wij weten wat je bedoelt. Wat dacht je van een DJ én een live muzikant? Een unieke samenwerking tussen akoestisch en elektronisch, dat resulteert in een spetterend optreden. Ook hierbij bepaal je zelf welke muziekgenres en liedjes er gespeeld gaan worden. Het is immers jouw feestje!

Geef jouw wensen door

Heb je ooit een samenspel gezien tussen een DJ en een saxofonist? Violist? Pianist? Wij geven jou de kans om dit mee te maken en te delen met wie jij dat wilt. Voor een spetterende party of juist een intiem samenzijn zijn DJ en livemuziek natuurlijk fantastisch.
Wij zetten voor jou een aantal muzikanten op een rijtje, die samen met een DJ van Huurdjs een gaaf optreden kunnen verzorgen:

  • Een DJ met saxofoon: soul, house en disco komen goed uit de verf met de toevoeging van een saxofonist;
  • Een DJ met viool: modern klassiek en volksmuziek krijgen een extra zetje met de ondersteuning van een violist;
  • Een DJ met een drummer: beat, techno, jazz; eigenlijk wordt alles leuker met een drummer!
dj met muzikant

Onze werkwijze

Een optreden van een DJ met een live muzikant is natuurlijk een grotere uitdaging voor ons, maar zeker ook een superleuke toevoeging aan jouw feest. Behalve apparatuur voor de DJ zelf, regelen wij ook de apparatuur voor de muzikant die tijdens het optreden meedoet. Het maakt dus niet uit waar het feest gehouden wordt, hoe groot de locatie is en of er apparatuur aanwezig is. De sound van de DJ en de live muzikant worden door ons geperfectioneerd.

Mogelijkheden met een muzikant

Wij zorgen er ook voor dat de muzikant wordt versterkt. Dit kan zowel mét als zonder snoer. Verder is het mogelijk, voor de interactie met het publiek, om de muzikant door het publiek te laten lopen. Wil je het nog grootser aanpakken, kies dan voor meerdere muzikanten. Zo kun je combinaties maken met drummer en violist, of drummer en saxofonist. Dit zorgt gegarandeerd voor een enorm spektakel.

De muziekstijlen die jij kunt kiezen zijn eindeloos. De muzikant speelt in sets van ongeveer 20 minuten met de DJ mee. Ook kan de muzikant solo spelen. Het is maar net wat jij wilt.

Vraag een offerte aan

Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte DJ, vanaf 350 euro voor een optreden van 5 uur, inclusief licht en geluid. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons door middel van ons contactformulier. Maar vergeet niet: een beller is sneller!

Reviews

Velen gingen je al voor en huurden een DJ via onze service. Lees hieronder eens wat hun ervaringen waren. En, word je al enthousiast? we hopen dat we van jou ook een tevreden klant mogen maken.

review

Ik hoefde nergens aan te denken, de DJ die ik via HuurDJ’s heb gehuurd nam alles zelf mee. Het enige wat ik hoefde te regelen was een stopcontact! Wat een gemak.

A. Cammel

Heemskerk
recensie

Voor de "Sweet 16" van mijn nichtje hadden we via jullie een DJ geregeld. Hij heeft er een mooi feestje van weten te maken. Mijn dochter was in elk geval laaiend enthousiast!

S. Winters

Neede