Evenement DJ

Organiseer je binnenkort een evenement waarbij je een DJ nodig hebt? Sta je op een beurs of wil je op feestelijke wijze een nieuw product lanceren? Wij verzorgen graag een professionele DJ die de muziek draait waar je evenement om vraagt.

Een DJ op jouw evenement

Wat werkt er nou beter om mensen op je verjaardag, beurs of launch evenement in de feeststemming te brengen dan muziek? Juist, een DJ! HuurDJ’s verzorgt een verscheidenheid aan feestjes. Waarom dan ook niet een DJ huren voor deze gelegenheid?

Geef jouw wensen door

Aangezien er veel verschillende mensen op je evenement afkomen, wil je ook een grote diversiteit aan muziek laten afspelen. Muziekgenres die wij aanbieden zijn onder andere:

  • pop;
  • rock;
  • disco;
  • loungemuziek;
  • Nederlandse klassiekers;
  • jaren ‘70 en ‘80
  • en nog veel meer!

Organiseer je een beurs met een bepaald thema of staat er een bepaald product centraal? Wij bieden verschillende arrangementen waarbinnen jouw thema een prominente plaats krijgt. Is het evenement speciaal voor vrouwen of is het juist een kinderfeestje? Wij passen onze muziek hierop aan Wij zijn net zo flexibel als jij het maar wilt hebben.

koptelefoon

Verjaardagen en beurzen

Voor verjaardagsfeesten komen wij natuurlijk op locatie. Wij nemen ons eigen materiaal en apparatuur mee en zetten dit van tevoren op. Vindt jouw verjaardagsfeest, beurs of launch event buiten plaats, dan leveren wij hiervoor zelf een podium aan. Vanwege de kans op regenval vragen wij jou wel om zelf voor een partytent te zorgen als je je event buiten geeft.

Gaat het om een beurs, dan vindt dit vaak plaats in een grote hal met natuurlijk meer betrokkenen. Wij stellen voor om met iedereen die meewerkt aan de beurs rond te tafel te gaan zitten, zodat de muziek aansluit op wat iedereen wil. Dit klinkt als een enorm tijdrovende klus, maar een DJ van HuurDJ’s heeft een groot repertoire als het gaat om thema’s, muziek en verlichting. Hij voelt aan wat voor de beurs het beste is.

Launch event

Ben je van plan om een launch event te houden, dan is het meer dan logisch dat datgene wat jij wilt gaan ‘launchen’ in het middelpunt van de belangstelling staat. Met verlichting en muziek creëert de DJ een bepaald thema, waardoor de aandacht vakkundig op jou en jouw idee wordt gevestigd. Ook dit kan van te voren uitgebreid besproken worden met de DJ.

Kortom, jij huurt een DJ voor jouw evenement bij ons, en wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Maak gegarandeerd een succes van je evenement, met enthousiaste bezoekers en een mooi eindresultaat!

Vraag een offerte aan

Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte DJ, vanaf 350 euro voor een optreden van 5 uur, inclusief licht en geluid. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons door middel van ons contactformulier. Maar vergeet niet: een beller is sneller!

Reviews

Velen gingen je al voor en huurden een DJ via onze service. Lees hieronder eens wat hun ervaringen waren. En, word je al enthousiast? we hopen dat we van jou ook een tevreden klant mogen maken.

review

De communicatie met de DJ verliep erg prettig. Hij heeft dan ook goed voldaan aan onze wensen en verwachtingen. Het opbouwen en afbreken was ook zo gedaan. Zeer goede ervaring dus.

A. Puig

Urk
recensie

De muziek was fantastisch en de DJ draaide veel van de door ons doorgegeven nummers. Helaas eindigde de set wat abrupt, maar misschien kwam dat omdat we er gewoon zo lekker in zaten.

S. Ernst

Maarssen